1.jpg

Nieuws


Het laatste nieuws:

 

03-09-2018

 

Vragen

Het gebeurt soms wel eens dat er een vraag gesteld wordt aan de begeleiding over betaling, regels e.d. Dit is voor de begeleiding toch wel vervelend! Wilt u dergelijke vragen stellen aan het bestuur? Zij zijn immers verantwoordelijk! Dit kunt u doen via een mail naar info@SRZ-Hellendoorn.nl of even te bellen met onze secretaris Trudie Teunis, tel. 0548-614478.

Vragen over het zwemmen, kunt u natuurlijk stellen aan de leiding bij het bad, per mail of per telefoon. Ina Muller: inamuller@gmail.com. Haar tel.nr. is  0548-613140

 

Wilma Berendijk

Aan het einde van het seizoen 2017/2018 hebben we met een leuke bon afscheid genomen van één van de dames van de begeleiding, Wilma Berendijk.

Wilma, namens ons allen veel dank voor je deskundige begeleiding en de fijne sfeer tijdens de door jou gegeven lessen! 

 

Persoonlijk berichtje van Wilma

Gekomen als invaller voor Piet heel wat uurtjes aan het bad gestaan.
Op de maandag had ik mijn vaste uurtjes.
Samen met Sacha heb ik die middag met veel plezier de lessen met jullie beleeft. SRZ-leden, ik wens jullie heel veel zwem/gym- en ontspanningslessen toe. Stimuleer ook andere mensen om u heen te bewegen, sociale contacten en energie op te doen. Het is goed voor de mens!

Ik wil daaom iedereen bedanken in het bijzonder mijn vaste fanatieke groepen van de  maandag, mijn collega's voor onze saamhorigheid en plezier. Ook het bestuur bedankt, blijf jullie beste been voorzetten voor de SRZ.

 

Heel veel succes en gezondheid,

sportieve groeten, Wilma Berendijk

 

 

  

09-04-2018

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.

 

 

15-11-2017:

Erg blij zijn we met wéér een nieuw bestuurslid, nl. dhr. Roel van den Berg!
Gisteravond heeft hij een bestuursvergadering meegemaakt en aan het eind besloten om ons bestuur te willen versterken! Hij heeft zelfs er mee ingestemd om voorzitter te worden! 

Heel hartelijk welkom, Roel!

Ons bestuur is nu dus weer compleet! Heel erg fijn! We zullen als bestuur ons uiterste best doen om het reilen en zeilen van de Stichting goed te leiden!

Maar u, als deelnemers bent daarin natuurlijk wel het belangrijkste! Weet u in uw omgeving iemand, die ook wel geïnteresseerd is in lekker en gezond bewegen in warm water, hij of zij mag het altijd komen proberen! Moedigt u hen aan om deze stap te nemen?